ကဲ ဘယ်လိုမျိုးစားကောင်းအောင် ချက်ပြုတ်လဲဆိုတာ ကြည့်ကြမယ်နော်
ငပိကိုရေထည့် နနွင်းမှုန့်ထည့်ပြီး ကျိုမယ်
ဆယ်မိနစ်လောက် ပွက်ပွက်ဆူပြီးရင် ရပြီ
ကိုင်းခရမိးချဉ်သီး
ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်သီးစိမ်း ပုဇွန်ထုပ်
ငရုတ်သီးများကို မီးကင်ထားပါမယ်
ခရမ်းချဉ်သီး ငရုတ်သီးစိမ်း ကြက်သွန်ဖြူတွေထောင်းထားပါမယ်။
ပုဇွန်ခြောက်မှုန့်၊ငရုတ်သီးအလှော်မှုန့်တွေ လိုပါမယ်
ထောင်းထားတာတွေရောပါမယ်
ငပိရည်ကိုစစ်ပြီး လောင်းထည့်မယ်
ငရုတ်ကလောအော်သီး အတောင့်လိုက်ထည့်မယ်
သူကမွှေးတယ်
ဒါဆိုစားလို့ရပါပြီ