ကရင်မျှစ်တာလပေါ့ဟင်းချက်နည်းလေးကို လိုက်လုပ်စားနိုင်အောင် ဝေမျှပေးလိုက်ပါတယ်ရှင်…
Related Posts
ဒူးရင်းသီးကောင်းမကောင်းရွေးနည်း
- ရှင်ယွန်း
- August 8, 2023
အခုလိုမျိုးဈေးကြီးကြီးနဲ့ ဝယ်စားနေရတဲ့ ဒူးရင်းချိန်မှာ အရဲစွန့်ပြီးဝယ်စားလိုက်ကာမှာ အထဲမှာ အမွှာသေးသေလေးနဲ့ တိုးလို့ စိတ်တိုဖူးတဲ့ လူတွေရှိလား?…. ဆိုင်ရှင်ကခွဲပြလိုက်ရင်တော့ ကိစ္စမရှိပေမယ့် မခွဲပြလိုက်ရင်လည်း ကိုယ့်ဟာကိုယ် အမွှာကြီးကြီးနဲ့ အသားများတာတွေရွေးဖို့ […]
တန်ဆောင်မုန်းလပြည့်ညရဲ့ ဆေးပေါင်းခတဲ့မယ်ဇလီဖူးသုပ်
- admin
- November 7, 2022
တန်ဆောင်မုန်းလပြည့်နေ့မှာ မယ်ဇလီဖူးသုပ်စားခြင်းက မြန်မာ့ရိုးရာအရ ဆေးဖက်ဝင် တယ်ဆိုပြီး ကြားဖူးကြမှာပါ။ တန်ဆောင်မုန်းလပြည့်နေ့ည (၁၂)နာရီတိတိအချိန်ကို ဆေး ပေါင်းခတဲ့ညရဲ့ အမြင့်ဆုံး၊ အစွမ်းထက်ဆုံးအချိန်လို့ သတ်မှတ်ပြီး တိုင်းရင်းဆေးဆရာ များက […]
ငှက်ပျောခွံတွေကို ဥယျာဉ်စိုက်ခင်းတွေမှာ အသုံးချနိုင်မဲ့ နည်းလမ်း ၈ ခု
- ရှင်ယွန်း
- July 24, 2023
ငှက်ပျောသီးမှည့်တစ်လုံးမှာ ပိုတက်စီယမ်ဓာတ် ၄၅၀ မီလီဂရမ် ပါဝင်ပါတယ်။ ငှက်ပျောသီးဟာ လူတွေအတွက်သာမက အပင်တွေအတွက်လည်း ပိုတက်စီယမ်ဓာတ်ကို ပေးစွမ်းနိုင်တာ ဖြစ်ပါတယ်။ငှက်ပျောခွံမှာဆိုရင် အပင်ကြီးထွားဖို့အတွက် မရှိမဖြစ်လိုအပ်တဲ့ ပိုတက်စီယမ်၊ ဖော့စဖောရပ်စ်နဲ့ […]