ဆီမကုန်ဘဲနဲ့ အသားတုကို ကြွပ်ကြွပ် ရွရွလေးနဲ့ စားကောင်းအောင်ကြော်နည်းလေးဖြစ်ပါတယ်။ စားတဲ့အခါ အသားတုထဲမှာ ဆီဝင်မနေအောင်ဘယ်လိုကြော်ရမလဲဆိုတဲ့ နည်းလမ်းကောင်းလေးပါ အသေးစိတ်ပြောပြထားပေးပါတယ်။ အထားလည်းခံသလို အစားလည်းခံတဲ့ အသားတု မြေပဲကြော် ကြွပ်ရွလေး ကြော်စားကြည့်ပါရှင်။ ငါးအမှုန့်နဲ့ ကြက်သားမှုန့်တွေမထည့်ပဲနဲ့ ကြော်မယ်ဆိုရင် သက်သက်လွတ်သမားတွေအတွက်လည်း စားလို့အဆင်ပြေတဲ့ အသားတု ဘာလချောင်ကြော်လေးဖြစ်ပါတယ်။ ကုန်ကျစရိတ်လည်းသက်သာပြီး ထမင်းအရမ်းမြိန်စေတဲ့ ဟင်းကောင်းလေးတစ်ခွက်ဖြစ်လို့ ချက်စားကြည့်ပါရှင်။
Related Posts
ပန်းနာရင်ကျပ်ရောဂါနှင့်ပတ်သတ်၍ သိထားကြသည့် အမှားများ
- ရှင်ယွန်း
- February 24, 2023
၁။ ပန်းနာရင်ကြပ်ရောဂါဟာ ဖြစ်ပြီးရင် အရှင်းပျောက်သွားပါတယ် ဖြစ်ပြီးရင် ပျောက်သွားတာဟာ ပန်းနာရင်ကြပ်ရောဂါရဲ့ လက္ခဏာတွေဖြစ်တဲ့ ရင်ကြပ်ခြင်း၊ ချောင်းဆိုးခြင်း၊ မောခြင်း၊ အသက်ရှူရင် တရွှီရွှီမြည်ခြင်း စတာတွေပဲ ဖြစ်ပါတယ်။ […]
နွားများကျန်းမာနေစေဖို့လိုက်နာရန်နည်းလမ်းများ
- ရှင်ယွန်း
- December 8, 2022
နွားမွေးမြူရေးခြံတွေသို့ ရောက်တဲ့အခါ အများဆုံးမေးကြတာကတော့ နွားမွေးမြူရေးအောင်မြင်အောင် ဘယ်လိုလုပ်ဆောင်ရမလဲ ဆိုတာပဲဖြစ်ပါတယ်။မိမိမွေးမြူထားသောနွားများ ရောဂါကင်းစင်ပြီး ကျန်းမာရေး ကောင်းမွန်နေမယ်ဆိုရင် ထုတ်လုပ်မှုနှင့်အကျိုးအမြတ် မြင့်မားစွာရရှိမှာဖြစ်ပါတယ်။ ရောဂါဖြစ်ပွားခြင်းသည် မွေးမြူထုတ်လုပ်မှုနှင့် အကျိုးအမြတ်ရရှိရေးအပေါ်တွင် ကြီးစွာဆုံးရှုံးမှု […]
ဒူးရင်းသီးစိုက်ပျိုးနည်း
- admin
- November 5, 2022
မြန်မာနိုင်ငံတွင် စိုက်ပျိုးနိုင်သောဒေသများ မွန်ပြည်နယ်၊ တနသာင်္ရီတိုင်း၊ ကရင်ပြည်နယ် အကောင်းဆုံးဖြစ်ထွန်းသည်။ ရန်ကုန်တိုင်း၊ ပဲခူး အရှေ့ခြမ်း၊ ဧရာဝတီတိုင်းတို့တွင်လည်း စီးပွားဖြစ်စိုက်ပျိုးနိုင်ပါသည်။ လတ္တီတွဒ် အီကွေတာမှ တောင်နှင့်မြောက် ၁၅ […]