ဆီမကုန်ဘဲနဲ့ အသားတုကို ကြွပ်ကြွပ် ရွရွလေးနဲ့ စားကောင်းအောင်ကြော်နည်းလေးဖြစ်ပါတယ်။ စားတဲ့အခါ အသားတုထဲမှာ ဆီဝင်မနေအောင်ဘယ်လိုကြော်ရမလဲဆိုတဲ့ နည်းလမ်းကောင်းလေးပါ အသေးစိတ်ပြောပြထားပေးပါတယ်။ အထားလည်းခံသလို အစားလည်းခံတဲ့ အသားတု မြေပဲကြော် ကြွပ်ရွလေး ကြော်စားကြည့်ပါရှင်။ ငါးအမှုန့်နဲ့ ကြက်သားမှုန့်တွေမထည့်ပဲနဲ့ ကြော်မယ်ဆိုရင် သက်သက်လွတ်သမားတွေအတွက်လည်း စားလို့အဆင်ပြေတဲ့ အသားတု ဘာလချောင်ကြော်လေးဖြစ်ပါတယ်။ ကုန်ကျစရိတ်လည်းသက်သာပြီး ထမင်းအရမ်းမြိန်စေတဲ့ ဟင်းကောင်းလေးတစ်ခွက်ဖြစ်လို့ ချက်စားကြည့်ပါရှင်။
Related Posts
ဝက်မွေးမြူရေးနှင့် ရောဂါကာကွယ်ခြင်းနည်းလမ်းများ
- admin
- October 27, 2022
လူနေအိမ်နှင့်ဝေးသောနေရာ ဖြစ်ရမည်။ -လေဝင်လေထွက် ကောင်းမွန်ရမည်။ -ရောဂါကာကွယ်ထိန်းချုပ်မှု လွယ်ကူရမည်။ -မစင်အညစ်အကြေး စွန့်ထုတ်မှုအတွက် ရေစီးဆင်းမှုကောင်းမွန်ရမည်။ -ပတ်ဝန်းကျင်ညစ်ညမ်းမှုမဖြစ်စေရန် စီမံနိုင်ရမည်။ -လုပ်သားအင်အားအနည်းဆုံးဖြင့် ကျွေးမွေးစောင့်ရှောက်နိုင်သည့် အနေအထားဖြစ်ရမည်။ အစာကျွေးမွေးခြင်း […]
မြန်မာပြည်က ဒေသထွက်ထောပတ်သီးများအကြောင်း
- admin
- January 27, 2023
ပြည်ပနိုင်ငံများကိုပါ တင်ပို့ပေးနိုင်ပြီဖြစ်တဲ့ ….. ပအိုဝ်းဒေသထွက်ထောပတ်သီးများ…