ကိုယ်ဝန်စရှိတဲ့အချိန်ကနေ ကလေးအသက် (၂) နှစ်အထိ ရက်ပေါင်း ၁၀၀၀ အတွင်း ငါးကလေးများ ကို ပုံမှန်စားသုံးခြင်းဖြင့် အာဟာရချို့တဲ့မှုကို ကာကွယ်နိုင်ပါတယ်။
ဘယ်လိုငါးအမျိုးအစားတွေကို စားသင့်တယ်၊ ဘယ်လိုအာဟာရဓာတ်တွေကို ရနိုင်တယ် ဆိုတာတွေ ကိုတော့ အောက်က ပိုစတာလေးထဲမှာ ဖတ်ရှုလေ့လာနိုင်ပါတယ်။
နေ့စဉ်ထမင်းဟင်းစားတဲ့နေရာမှာ အရိုးပါစားနိုင်သောငါးကလေးများနဲ့ ဟင်းသီးဟင်းရွက်များရောပြီး တွဲဖက်စားသုံးခြင်းက ညီညွတ်မျှတတဲ့အာဟာရတွေကို ရရှိစေမှာဖြစ်ပါတယ်။
“အစိမ်းရောင်လမ်းမှ ကူးယူဖော်ပြပါသည်”